lauantai 15. syyskuuta 2012

Tavallista elämää

Risanen työviikko takana, vain maanantaina ja perjantaina ees jonkinlaisessa työkunnossa. Flunssa runtelee vieläkin ja nyt kääntyy raivostuttavaksi yskäksi. Makoisat yöunetkin keskeytyy armottomaan rykimiseen. Ja mie tunnetusti oon runsas uninen ihminen ja tämä se vasta ärsyttääkin!

Viikko on ollut myös haikea. Ullan ja Lotan kanssa laiteltiin Riston tavarat jonkinlaiseen järjestykseen. Vaatteita viikkaillessani juttelin setä-vainaalle yksikseni muutamat asiat, mitkä vielä oli jääneet mielen päälle. Harmittaa niin, että yksi elämä meni niinkun meni ja samalla aiheutti meille ympärillä eläneille tuskaa, väsymystä ja kiukkua. On niin rankkaa elää vieressä, kun mikään apu ei auta. Vaan osaisinpa elää oman elämän paremmin.... Helppo on ajatella muiden asioista mietn niiden pitäisi mennä, mut sitä sokeutuu oman elämänsä suhteen.

 
Tänään olin ajatellu mennä sieneen, mut vettä tuli aamupäivällä taivaan täydeltä. Nautin siis pitkästä aamusta, lukemisesta ja makoilusta. Nyt sää on poutainen ja kävin Konstan kans pienen lenkin äsken. Ilo katsella pientä innokasta koiraa ja hyvä tuuli tarttuu. Uuniperunoiden valmistelu alkaa kohta. Täytteitä kahta eri sorttia, katkarapu ja savukala. Katkaraputäytteeseen käytän paprika-chilituorejuustoa, ruohosipulia, sitruunamehua ja mausteita. Savukalan teen muuten aika samalla tavalla, mut pohjana maustamaton tuorejuusto. Molempiin ihan tilkkanen maitoa notkistamaan. Perunoiden lisäksi salaattia ja ilmakuivattua kinkkua. Nautinnollista lauantaita! Kuva valmiista annoksesta pätkähtikin jo tuonne alkuun... Juomana raikasta Kukko olutta, joka on muuten tuulivoimalla tuotettua ( sanoo esikoiseni ) ja se on tärkee juttu se. Ruokien asettelu ei oo keittokirjatasoa, mut annettakoon aloittelijalle anteeks!

2 kommenttia:

  1. Nam! Lähetäänkö huomenna sieneen? Vois ottaa sen yhden sienikuiskaajan mukaan oppaaksi... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo lähetään! Lupas hyvää ilmaakin... Mari sano,et suppiksia on nyt siin tien toisella puolella :)

      Poista