keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Keskellä viikkoa

 

Viikko on mukavasti puolessa ja piti oikein ottaa illansuu unet sen kunniaksi. Töiden jälkeen painosti niin mukavasti. Hetki kirjan kans ja lämmin koiranpoika vieressä, ei siinä muuta tarvittu. Makeat unet tuli sipastua ja nyt jaksaa taas. Ja mitähän sitä jaksais? Kotityöt oottaa, mut oottakoon nyt tänään. Pakko tunnustaa jotain ihan kamalan noloa: Salkkarit on nähtävä... On näitä noloja tv ohjelmia miun suosikeissa muitakin, mut palataan niihin sit joskus myöhemmin, ei säikytellä kerralla tän enempää.. Oikeestihan mie oon kyllä ihan mahdottoman kulturelli ja sofistikoitunut persoona.

Tänään tarttui Sittarin plussatarjouksesta kaks kerää Novitan Seiska veikan Nostalgia lankaa, punaista ja harmaa sävyistä. Jospa niistä ihan perussukkia joululahjoiksi sais aikaan. Seuraavaks pitäis puikoille saada 100 cm villatakki ihanalle pienelle Jade tytölle. Kunhan löytäisin vaan sopivan mallin. Ja omat tytöt kyselee pipoa ja lapasia. Ihanaa, kun on ihmisiä, jotka tykkää miun tekeleistä! Voisin alkaa ottaa tilauksia vastaan....oiskohan noita tilaajia?

Posti toi miun ruokakirjakokoelmiin ihanan lisän. Kirja on kuin koru, Tessa Kirosin "Minun Venetsiani". Sormet syyhyy kirjottelemaan siihen omia reseptejä ja ruokamuistoja. Miulla on jo aikasemmin Kirosin "Hillasoilta oliivilehtoihin". Kaunis kirja sekin ja siitä oon myös tehny aika paljon herkullisia ruokiakin. Kauniisiin omistamiini kirjoihin kuuluu myös "Maailman kaunein tyttö". Siinä on myös tunnearvoa runsain määrin. Sain sen rakkaalta kummitätiseltä lahjaksi elämän vaikeimmassa tilanteessa ja kuinka siitä onkaan ollut lohtua!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti