perjantai 7. syyskuuta 2012

Sataa kaatamalla

Niinkuin otsikko kertoo, sataa kaatamalla ja mie nautin! Pimeää on kuin siel kuuluisassa naapurimaan kansalaisen takamuksessa ja aina vaan parempaa! Kynttilät nopsasti palamaan, punaviiniä lasiin ja huovan alle nauttimaan elämästä. Tytöt on lähteneet omiin menoihinsa ja siunattu rauha laskeutui tähän taloon. Konstan kanssa ollaan ihan hiljaa vaan ja myhäillään. Konsta kaivautui polvitaipeisiin, huokaisi, mussutti unimussutukset ja nukahti... Taidan laittaa leffan pyörimään. Tän illan vaativin valinta on, et kattoisko ranskalaisen (luultavasti romanttisen) Nathalien vai amerikkalaisen (?) Higher groundin. Täytyypä ihan miettiä.

Tänään oli tiukka koulutuspäivä. Upottiin psykoterapian valmentavissa kehityspsykologiaan ja kertaus teki hyvää. Nyt pyörii idit ja egot, Eriksonit ja Freudit suloisessa sekasotkussa. Toivotaan, et ne siitä asettuu taas paikoilleen. Into opiskeluun kasvaa koko ajan ja tunne siitä, et alkaa saada langan päästä kiinni, vahvistuu. Päivän päätteeks maistui meille ihanan rasvainen Mäkkärin tarjonta, mahat täyttyi ja hyvä oli ihmisen huokailla onnellisena. Luen parhaillaan Reko Lundanin "Ilman suuria suruja" ja tykkään kovasti. Upeaa ajankuvaa tällaselle 70-luvun nuorelle. Tekstissä vilahtelee Stray Catsit, rockabilly, tutut kirjat ja leffat. Tarina jaksaa kiinnostaa.

Tulin niin iloseks, kun sain kuvan pienestä Ainosta päällään ne miun tekemät pipo ja villatakki! Hyvän mielen hyrinää, kun olivat sopivat. Pitsisukat valmistui, taitavat mennä kummitytölle lahjaksi jouluna. Nyt alottelen Nostalgian mustaharmaasta miehen sukkia. Kelle menee, ei vielä tietoa... Tässä vähän huonolaatuinen kuva viime talvena neulotuista lapasista. Näitä tulee vielä lisää, eri värisinä..


Nautinnollista viikonloppua jokaiselle! Huomenna jos jaksaisi sieneen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti