sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Heippa!

Neulologin blogi on nyt siis luotu, kiitos kärsivällisen tyttären... Hyvä aikomus olisi täällä rupatella miulle tärkeistä asioista. Ruoka, neulomukset ja kirjat; siinä elämän salaisuus :) Tai ainakin ne on elämän nautintoja. Toki lapset ja koira ovat ne tärkeimmät ja niistäkin varmasti tarinoita löytyy kyllästymiseen saakka.
Tän viikonlopun ruokaherkuttelut alkoi perjantaina meidän kolmen naisen rapukesteillä. Kukkaro ei antanut periksi ostaa tuoreita rapuja euron kpl-hintaan ja tyydyttiin kaupasta saataviin. Mut kyllä maistui! Ja kyytipoikana kylmää valkkaria, argentiinalainen Torrontés Chardonnay 2011.. En oo mikään viinin asiantuntija, mut hyvää oli.

 

Lauantai päivä hurahti naapurikaupungissa etsien tytölle kännykkää ja löytyihän se loppujen lopuksi, Samsungin Galaxy. Tunsin kyl suurta syyllisyyttä, kun ostin elämän ekan kännykän, joka ei ollutkaan Nokia.. Olenko petturi??? No menköön! Ostettua tuli myös Sofi Oksasen uusin kirja. Tykkäsin "Puhdistuksesta" ja toivotaan, et tää ei oo pettymys.
Ruokailu jäi ajanpuutteen vuoksi varsin pikaruuaksi. Nopsasti kanasalaattia ja siihen ropsautin artisokkaa ja vuohenjuustoa mukaan. Illalla neulomisen ihanaan maailmaa sohvan nurkkaan kynttilöiden loisteeseen. Pitsisukkaa pukkaa. Huomenna lähdössä tyttöjen pikkuserkulle pitsivillatakki ja myssy, valmistui vihdoin.



Tänään onkin vietetty leppoisaa sateista sunnuntaita. Työkaverin ohjeen mukaan valmistui herkullinen härkäruukku ja perhe tuli ruokittua. Äsken ihmeteltiin Anthony Bourdainia Suomessa. Ihan jees ohjelma, mut taas kerran aika viinanhuuruinen kuva meistä suomalaisista.. Nyt vielä kirja käteen, Marsha Mehranin "Lumoavien mausteiden kahvila".. Ruokapuolelle siis taas mennään. Mukavaa viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti