keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Takkuista, takkuista

Perhanan lentsu, kun ei meinaa antaa periksi, ei sit millään. Ärsyttää! Yskä kumisee suoraan jostain syvyyksistä. Töissä kuitenkin, ei kai tää kotona makoilemalla muuksi muutu. Korjausta äskeiseen, lääkäri laittoi sit kuitenkin kotiin lepäämään... Yskin siis tytöiltä ja Konstalta korvat lukkoon ja oottelen valituksia naapureilta.

On jääny ihan kertoilematta viime sunnuntain sieniretki! Lean ja sienikuiskaaja Karin kans lähdettiin reippaina ja vitsi mitkä saaliit saatiin!! Suppiksia, haparouskua, vaaleaa orakasta ja kansrouskua... Orakas on miulle uusi tuttavuus ja oli muuten hyvää pannulla paistettuna wokissa! Voi nam! Kuvia ei nyt oo, mut katotaas ens viikonloppuna, mikäli tästä tervehdyn. Piirakkaan sain mustikat ja muut poimi puolukoita. Ja jumantsuka, miten oli hirvikärpäsiä. Matkasivat mukan kotiin asti ja niin vaan ehtivät saada miut ihan paukamille.. Kutittaa ihan pirusti! Taidan hommata sen valkosen paperihaalarin, mitä Lemon gay suositteli blogissaan.

Nyt käyn pötkölleen ja veikkaan, et uni vie mennessään. Paranemisiin!

1 kommentti:

  1. No voi hemskutti, koitahan parantua!
    Mie hukutin hirvikärpäset pesukoneessa+suihkussa, mut se haalari ois kyllä hyvä hankkia. Jos niitä ois erivärisiä, niin oltais kuin teletapit.
    Mut ihanaiset sienet lilluu nyt suolavedessä, ai vitsi kun saa ne salaatiksi...nam!

    VastaaPoista