sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Hyvä syksyinen sunnuntai



Aurinkoista koko päivän ja syksyinen luonto näytti parhaimpaansa. Lean kans retki metsään sieneen ja puolukkaan. Miun takuuvarma suppispaikka antoi meille noin 4 puolukkaa eikä ainuttakaan sientä. Sienikoira KOnsta kyl kovasti yritti jeesata, mut ei siitä apua ollut. Ajeltiin sit ihan kokeilemalla uuteen paikkaan ja mitä siellä olikaan??? Kangas täynnä kangassieniä ja kori alta aikayksikön täynnä. Saadaab siis ainakin jouluksi sienisalaattia!!  Lealla poimuri suihki ja ämpäri täyttyi puolukoista. Konsta nautti täysillä, kun sai sinkoilla sinne ja tänne. Kahvihetki leipineen auringossa, sielu ja mieli lepäsi. Lisäsaaliina Lealla muovipussillinen jäkälää kotiin vietäväksi.

Kotona ootti nälkäinen tytär, oli jo nälissään syönyt puolet jauhelihapaketista. Onneks paistettuna kylläkin :). Nytpä siis piti jotain lisuketta keksiä, ettei jääny kastike kovin laihaks... Pakkasesta viimenen pussillinen suppiksia ja ai et oli hyvää! Sit vaan tyytyväinen mamma ja koira pötkölleen ja taisi teinillekin päiväunet maistua. Lueskelin ennen sammumista uudesta Annasta juttua naisesta, joka oli muuttanut kiireen keskeltä Hailuotoon. Voi vitsi! Miks muut, mut en mie vaan??

Illalla katsomaan "Puhdistusta", täydellinen lopetus hyvälle viikonlopulle. Elokuva ei ollut pettymys, päinvastoin! Näyttelijät oli kautta linjan upeita, erityisesti vahvat naiset Amanda Pilke, Laura Birn ja Liisi Tandefeldt. Ahdistavaa oli katsoa raiskauskohtauksia, mutta niinhän sen pitää ollakin. Nyt taidan nauttia kupillisen rooibos teetä unta antamaan. Alottelen sit viimeinkin Oksasen uusinta, kovilla odotuksilla.

1 kommentti:

  1. Oli hyvä sunnuntai - kiitos kamu päivä- ja iltaseurasta! Miulla pyörii leffa vielä päässä...

    VastaaPoista