torstai 18. lokakuuta 2012

Hampaiden kiristelyä

Postiluukusta kopsahti puhelinlaku. Voi lempo soikoon! Kuopus tuntuu viettävän puoli elämää puhelimessa ja loput tietokoneella. Lasku oli muheva ja siitä suivaantuneena menin toisen firman sivuille ja äkkiä vaihtamaan liittymää. En tiiä meninkö ojasta allikkoon, vaihdoin Saunalahdelta Dna:han. Kuka hitto noita kaikkia erilaisia hintoja jaksaa vertailla tai ees ymmärtää niistä juuri mitään! No, joka tapauksessa liittymät on ainakin hiton paljon halvemmat kuin edelliset.

Mieltä lämmittää fb:ssa saadut myönteiset kommentit neulotuista lapasista ja jokunen on tilannutkin niitä. Laitoin 15 euroo hinnaksi ja himpusti jännitti, et onko liikaa. Mut onneks on ihmisiä, jotka arvostaa käsityötä. Maksaahan langatkin eikä siinä kovasti työlle hintaa jää. Mut miepä en neulokaan pakosta vaan tekemisen riemusta. Ja jos tekeleet muillekin kelpaa, niin se on vaan kiva! Nyt aloittelin uudenlaisia kirjoneulelapasia, mallin nimi taitaa olla "Mikkeli". Kivat ja helpot neuloa. Ostin viime vuonna tuhotätien reissulla Kenkäverosta sukka ja lapas ohjekirjaset. Niistä onkin ollut paljon iloa. Tosi ihania ohjeita, tekis mieli neuloa kaikki! Samoin kuin Novitan sukkalehdestä. Tytöille oon luvannut neuloa villapaidat, tässä linkki ohjeeseen: http://kalastajanvaimo.indiedays.com/2012/09/22/some-more-diy/ . Tuo "Kalastajan vaimo" on aika kiva blogi, jota seurailen aika ajoin.

Nyt neuleet vähäksi aikaa syrjään ja kotihommien kanssa jyskämään. Koiranpoika katselee kans toiveikkaasti ovelle, haluaisi kävelylle. Sinnekin kyllä mennnään, äläs Konsta hättäile.

2 kommenttia:

  1. Rakas Neulologi.
    Kirjoitan sinulle ensimmäsitä kertaa.Muutama tovi sitten tietoisuuteeni on tullut sinun olevan siellä blogin takana <3
    Täällähän olen jo aiemmin käynyt tarinoitasi lueskelemassa. Hieman tuttuja juttuja nuo olivat ,mutta en hieman pitkät oli minunkin piuhani ,kun ei asiat yhdistyneet. Hih!
    Annahan puikkojen levätä välillä ja päivitähän blogiasi.
    Konstalle rapsutus ja sinulle hali.
    Vink,vink.Tännekkin voist enemmän kuvailla niitä ihania pöperöitäsi ja tehtyjä käsitöitäsi.Saisi muutkin niitä ihailla ja vinkkejä hakea itselleen. Mitäs meinataan tehdä viikonlopuksi ruokaa?

    VastaaPoista
  2. Kunhan aktivoidut sieltä taas niin ymmärrät :D

    VastaaPoista