sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Dekkari suoritti tehtävän!!!!!!

Hahaa!!! Oon onnesta ymmyrkäisenä ja selvitinkin vihdoin miulle annetun tehtävän :D Kiitos, Charlotte ( kaunis nimi! ).

Oon ollut laiska ja saamaton monen muunkin asian kuin tän blogin suhteen. Nyt just en ees yhtään muista, et mitähän ihmettä oon ees viimeeksi kirjoitellut.. Eipä silti, eihän sillä mitään väliä ole. Aloitetaan uusi elämä blogissa ja käännetään sivua!

Työelämä on yhtä muutoksen suurta hässäkkää ja surua rakkaiden työkaverien lähtemisistä. Oma varsinainen tehtävä tuntuu hoituvan jotenkin siinä sivussa. Oon tainnut kyllä napsauttaa jonkun ulkoistamisvaihteen päälle, että pystyn sanomaan heiheit nuorilleni. Varmaan joskus ensi vuoden puolella valkenee oikeasti kuinka suuresta muutoksesta on omalla kohdallanikin kysymys. Uuteen toimenkuvaan en oo vielä perehtynyt yhtään. Opetellaan sit, kun on aika laittaa moottori käyntiin! Perjantaina vietetäänkin pikkujouluja, tosin ensin tykyillään koko päivä. Näinköhän miusta on juhlijaksi, kun ensi vinttaan lenkkiä, jyskän kuntosalilla, taivun pilatekseen ja improan niin maan perusteellisesti?? Ei vaan, vuoden ainoisiin pikkujouluihin täytyy kuitenkin panostaa omalla vaatimattomalla osallistumisella ( syöminen, viininjuonti ja muu oheistoiminta ) :) Huolehtikoon työkaverit ja Lea, etten ihan kokonaan itseäni nolaa illan aikana!

Nelonut oon kuin viimeistä päivää. Bambupuikot iskee kipinää ja pieniä säleitä. Sukkaa ja lapasta on tuotantolinja painanut yötä päivää. Tuntuu tosi kivalle, kun ihmiset on tilanneet näitä miun tuotoksi! Nyt alkaa jo kiire pukata päälle, että saan joulutilaukset toimitettua ajallaan. Vitsi, kun kuulosti hienolle ja tärkeelle!

Lukeminen on onneksi iltojen ilo. Oikein kovin suuria helmiä ei ole nyt kohdalle sattunut. Karin Alvtegenin "Todennäköinen tarina" oli mielnkiintoinen ja Marina Lewyckan "Meidät on kaikki tehty liimasta" oli hauska. Nyt kaverin ehdotuksesta aloitin Juha Vuorisen "Ahdistuksen". Yleisesti ottaen en oikein tykkää Vuorisen tyylistä. Kyllähän sitä lukee ja välillä naurattaakin, mutta ei ihan miun suurinta intohimoa herätä. Elen kattelin suomalaisen leffan "Varasto". Kovasti on kehuttu, mutta ei kyllä mitenkään erikoinen ollut. Viime lauantaina osui kohdalle "Huluuna Saraan" ja siitä tykkäsin kovasti. Ville Virtanen oli suorituksessaan verraton!

Eilen käytiin Tuhotätien/Hurumummojen kanssa valloittamassa Porvoo. Ihana paikka ja on pakko nähdä kesälläkin! Jouluista tunnelmaa riitti pieneissä putiikeissa vaikka lumi loisti poissaolollaan. Pientä ja kivaa tarttui mukaankin, aika vähän loppujen lopuksi. Käytiin Remun pihalla pällistelemässä ja kunnon turistun tavoin otin tietysti kuviakin... Syötiin maistuvat pizzat ja käytiin ihanassa kahvilassa käyttäytymässä niinkuin noin 50 vuotiaiden kuuluukin... Ainakin nauru pidensi meidän ikää huomattavasti :D.

Nyt hyvin syötyäni ja tyytyväisenä kirjallisesta ahkeruudesta painunkin hetkeksi pötkölleen ja otan Konstan kainalooni!

2 kommenttia:

  1. No miehän se varsinainen siusta huolehtija pikkujouluissa olenkin... Sovitaan, että se aina huolehtii, kumpi on sillä hetkellä enemmän järjissään :-D:-D:-D
    Porvoon reissu oli kyllä niiiiin ihana ja hauska, uusiks otetaan!
    Ja leffamaut meni taas yksiin, niin mie vähän arvelin..

    VastaaPoista
  2. Herääs jo sieltä sohvalta, blogia päivittämään :)

    VastaaPoista